luni, 17 septembrie 2012

Prima zi , ,,Dumnezeu pentru o zi'' si Gossip Girl


     Well,prima zi de scoala <3 Pam.pam.pam,iata un review al zilei:
1.Trezirea!
*-Mamaaaaaaa,inca 10 minute!*
2.Impopotonarea si alergatul prin casa -ca sa scap de placa de par,hihi *fara succces*
3.Drumul spre scoala
4.Pozitionarea in curtea scolii,cu caietul si penarul in cap fiindca nenea noru` a inceput sa planga
5.Ingramadirea pe holuri catre clasa noastra 
6.Protestatul dupa scaunele noastre.Ne-au dat altele >.<
7.Discursul lu` diriga.
*-Doamna diriginta,nu diriga,needucato!*
8.Ce-am facut in vacanta.
9.Plecarea acasa!!!!
10.Pozitionarea in fata tastaturii.
Si,am ajuns in prezent.
La voi cum a fost prima zi de scoala?




Si,acum vreau sa va vorbesc despre filmul ,,Dumnezeu pentru o zi''
In primul rand am un mesaj:
JIM CARREY,YOU'RE THE BEST!
Dadadadada,nebunul ala din Ace Ventura <3
E vorba despre Bruce Nolan,un ziarist nebun din Buffalo,New York.Are o bafta....care e plecata in vacanta.Ca si Dumnezeu,de asemenea.E cel mai ghinionist om si e dat afara de la compania pentru care facea reportaje,in favoarea lui Evan,rivalul lui care primeste postul de prezentator.Suparat,se certa cu iubita lui si porneste la drum spre...nicaieri.Isi loveste masina si atunci,incepe spuna de toti Dumnezei si...aham.E chemat intr-o cladire abandonata,dar super curata.Acolo il intalneste pe Dumnezeu,care pleaca in vacanta si ii da lui toate puterile sale.Rugaciunile ii vin prin e-mail *:))* si el le indeplineste pe toate.Majoritatea si-au dorit sa castige la loto si dau foc la loterie fiindca le revin doar 17 dolari la fiecare si nah,ei vroiau mai mult.Rezolva cumva problema asta,dar ajunge sa se certe cu iubita lui *din nou*.Nici o putere Dumnezeiasca nu-l ajuta sa o aduca inapoi,asa ca renunta la ele,ca sa o poata recupera <3

Asta e trailerul:

Jim Carrey stie ce-i aia comedie,nu gluma!Vi-l recomand.Diseara ma uit la Cum a Furat Grinch Craciunul.Jim Carrey,again.


Pff,vreau sa va mai zic si despre serialul Gossip Girl.Am vazut o parte din sez.1 si mi-a placut!In poza:blonda e Serena si cealalta e Blair.
Balul mascat din ep. 4 sau 5 a fost superb!
,,Bine ai venit in Upper East, New York, unde cei bogati incearca sa faca fata relatiilor amoroase, mereu dramatice,si totodata trebuie sa faca cea mai buna alegere privind facultatea. Blair Waldorf impreuna cu prietenele ei Kati Farkas si Isabel Coates, frecventeaza liceul si petrecerile pretentioase, alaturi de parintii lor bogati. Blair este invidiata de adversarele sale, pentru ca se presupune ca ea are o viata perfecta, nu doar pentru ca are un prieten frumos, Nate Archibald, ci pentru ca planuieste sa urmeze facultatea sa de vis, Yale.
In timp ce toata lumea este preocupata de ce facultate va urma, si totodata de anii de liceu, perfecta ei viata este intrerupta de fosta, cea mai buna prietena Serena van der Woodsen, care se intoarce in oras, dupa ce a fost data afara de la internat. Serena reintra in viata sa, si totodata in gratiile lui Nate, prietenul lui, Blair. Cand totul incepe sa se destrame, ea realizeaza ca viata sa nu era tocmai perfecta. Oare, viata in Upper East Side se va schimba, sau se va dezvalui ca cei bogati au aceleasi probleme, ca cei care nu sunt asa bogati (Jenny si Dan Humphrey), si poate ca Jenny si Dan sunt cu mult mai fericiti cu viata lor, mai simpla, si nu plina de exuberanta.''

Ma duc sa ma uit la urmatorul episod!
Ciao!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu